Fotoboek de Onbekende Nederlander

Ieder mens is uniek. Oud, jong, dik, dun, groot, klein, man, vrouw, bekend, onbekend.

Van die laatste groep, onbekend, wil ik graag mooie portretten bundelen in een fotoboek. Noem het oneervol een “smoelenboek”. Ik wil de Onbekende Nederlander (ON-er) de kans geven gezien te worden. Een portret, geïnspireerd door de Oude Meesters. De puurheid van een persoon laten zien, wie hij of zij echt is.

Mijn inspiratie komt van het Face it project van William Rutten. Dat zijn prachtige, indringende portretten van 75 bekende mannen. Minder indringend, maar net zo indrukwekkend wil ik graag onbekende mensen vastleggen.

Hiervoor zoek ik 100 personen vanaf 18 jaar. 100 personen, 100 foto’s, 100 pagina’s, minimaal 150 boeken.

Wie? Iedereen vanaf 18 jaar.

Waar? De foto’s worden gemaakt in mijn studio in Heemskerk.

Investering? €99,95 p.p. inclusief BTW.

Wat krijg je daarvoor? Een fotoshoot waar ik de tijd voor neem, het is belangrijk dat je relaxed en op je gemak bent, zodat je puur en echt op de foto staat. En verder, 2 digitale bestanden in hoge resolutie en uiteraard een fotoboek als die klaar is.

Voorwaarden:

  • Als je mee doet, ga je akkoord met publicatie van je foto in zowel het boek als online op bijvoorbeeld website en diverse social media kanalen.
  • Bij aanmelding vraag ik een aanbetaling van €19,95 p.p. Het restant €80,- wordt op de dag van de fotoshoot afgerekend.
  • De oplage wordt minimaal 150 exemplaren, 100 stuks voor de geportretteerden en 50 stuks voor de vrije verkoop.
  • Mocht je achteraf willen afzien van deelname, dat kan tot het moment het boek in productie wordt genomen. Eenmaal in productie kan er niet meer geannuleerd worden. Dit gaat in goed overleg. Er vindt geen restitutie van de gemaakte kosten plaats. De 2 digitale bestanden worden wel geleverd voor eigen gebruik.
  • Mocht het onhaalbaar zijn naar Heemskerk te komen, kan ik tegen vergoeding bij jou komen.
  • Bij minimaal 75 aanmeldingen kan ik het project in werking zetten. Bij 50 aanmeldingen begin ik met het inplannen van de shoots.
  • Als er genoeg animo voor is, wil ik ook ruimte maken voor een klein, persoonlijk verhaaltje. Laat mij bij aanmelding weten of je dat leuk vindt.

Wil je graag meewerken aan dit project, stuur mij dan een mailtje met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je zelf niet, maar ken je iemand die dit wél ziet zitten, stuur dit bericht vooral door.

Met een enthousiaste groet,

Tristan Castricum fotografie

Info@tristancastricum-fotografie.nl

https://www.instagram.com/tristancastricumfotografie/

IK WIL DIT!

Fotostudio 11

Gildenplein 5

1967 KL Heemskerk

www.fotostudio11.com

Postadres

Jan van Bergenstraat 38

1962 VL Heemskerk

 

Contact

06 – 115 12 930

info@tristancastricum-fotografie.nl

KVK: 75230046