Op 1 juli bestond Tristan Castricum fotografie 1 jaar, vanaf begin juni heb ik een nieuw logo én op 6 juli mag ik zelf een kaarsje extra uitblazen. Oftewel, een perfect moment om te trakteren! Ik ga een fotoshoot van 1,5 uur weggeven, t.w.v. €150,- inclusief 5 bestanden in hoge resolutie.

Wat moet je daar voor doen?

1. Volg mij op Instagram: https://www.instagram.com/tristancastricumfotografie/ en/of Facebook: https://facebook.com/TristanCastricumFotografie/

2. Zie je mijn auto met logo staan of rijden, maak dan een foto, deel hem in je stories en op je tijdlijn, tag tristancastricumfotografie en tag 2 andere mensen waarvan jij vindt dat die ook een fotoshoot mogen winnen.

3. De actie loopt vanaf 8 juni t/m ? Dit was oorspronkelijk 6 juli, maar vanwege de zomervakantie heb ik deze verlengd tot een nader te bepalen datum.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op social media. De prijs is binnen 1 jaar te verzilveren en niet inwisselbaar tegen contant geld of waardebonnen. Foto’s mogen worden gebruikt op mijn social media en website. Prijswinnaars onder de 18 jaar komen te allen tijde met een volwassene naar de shoot. Getagde personen dingen alleen mee naar de prijs als ook zij aan de voorwaarden voldoen (volgen, foto, taggen).

Let op! Heb je meegedaan aan deze actie en boek je voor het eind van het jaar bij mij een fotoshoot, dan krijg je €50,- korting.

Heb je nog vragen over deze actie, of wil je het niet afwachten en graag een fotoshoot boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *